Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού – Συναγερμοί Σπιτιών και Καταστημάτων

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού είναι μία πολύ αποτελεσματική λύση για να προστατέψετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος συναγερμού είναι ότι σας ενημερώνει άμεσα στην περίπτωση που υπάρξει κάποια παραβίαση του χώρου σας. Επιπλέον όμως, είναι εξίσου σημαντικό ότι δρα αποτρεπτικά για τους επίδοξους διαρρήκτες που δεν θα ρισκάρουν την είσοδο σε έναν χώρο με εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

Οι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων που εγκαθιστούμε στους πελάτες μας είναι από επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες που υπόσχονται την καλή, συνεχή και αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος.

Εμπιστευτείτε την Tzavidis Security για την εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι ή το κατάστημά σας γιατί:

  • Έχουμε ειδική άδεια από την ελληνική αστυνομία για την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας
  • Η πολυετής εμπειρία μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση
  • Τα συστήματα ασφαλείας που εγκαθιστούμε είναι από επώνυμους και αξιόπιστους κατασκευαστές που υπόσχονται την καλή, συνεχή και αξιόπιστη λειτουργία τους
  • Δωρεάν μελέτη του χώρου σας ώστε να σας προτείνουμε το καλύτερο σύστημα συναγερμού ανάλογα με τις ανάγκες και τον χώρο σας.

Ενσύρματοι Συναγερμοί Εγγυημένης Ασφάλειας

Η εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος συναγερμού θα ασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας άρτια τα υψηλά αισθητικά κριτήρια του χώρου σας. 

Η εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος συναγερμού, προϋποθέτει την ύπαρξη εγκατεστημένης καλωδίωσης.

Στην Tzavidis security το σύνολο των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε για το σύστημα συναγερμού σας θα είναι όχι μόνο επώνυμων κατασκευαστών, πιστοποιημένα και αξιόπιστα, αλλά και διεξοδικά ελεγμένα  έναντι δολιοφθοράς από τους έμπειρους  και με υψηλή τεχνογνωσία τεχνικούς μας. 

Στην TZAVIDIS SECURITY το σύστημα συναγερμού σας, θα έχει τη δική σας υπογραφή, γιατί θα είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις και ταυτόχρονα προσαρμοσμένο στα δικά σας οικονομικά μέτρα, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και με υψηλά αισθητικά κριτήρια!

Ασύρματοι Συναγερμοί Προηγμένης Τεχνολογίας

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της οικογένειας και της περιουσίας σας ο τελικός στόχος του συστήματος ασφαλείας είναι να σας  ασφαλίζει και όχι να σας περιορίζει.

Στην περίπτωση που ο χώρος σας δεν διαθέτει προεγκατεστημένη καλωδίωση συναγερμού, μια ιδανική λύση είναι το ασύρματο σύστημα συναγερμού.

Σε πολλές όμως περιπτώσεις, η δόμηση της κατοικίας σας, μας επιτρέπει την εγκατάσταση ενός συνδυασμού ενσύρματου και ασύρματου συστήματος συναγερμού, το οποίο έχει την δυνατότητα να μειώσει το τελικό κόστος του συστήματος ασφαλείας σας!

Σύστημα Συναγερμού με Κέντρο Λήψης Σημάτων

Για να είστε σίγουροι ότι έχετε πάντα έγκαιρη και άμεση  ενημέρωση, συνδέστε το Σύστημα Συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ασφαλείας του Συστήματος Ασφαλείας σας,  όλο το 24ωρο.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα ενεργήσει άμεσα, αφού λάβει αμέσως το σήμα παραβίασης, στο οποίο θα αναφέρεται διεξοδικά το σημείο της παραβίασης και οι έμπειροι χειριστές του θα ενημερώσουν στο λεπτό την Άμεση Δράση προκειμένου να αποτρέψουν τη διάρρηξη και να προστατέψουν την περιουσία σας.

Η σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι  απαραίτητη προϋπόθεση σε περίπτωση σύναψης ασφαλιστήριου συμβολαίου με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για προστασία από διάρρηξη, φωτιά, κλοπής εμπορεύματος.

Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι ποιότητα ζωής!