Κάμερες Ασφαλείας

Κάμερες ασφαλείας CCTV για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους

Προκειμένου να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, απαιτείται η εγκατάσταση καμερών ασφαλείας (σύστημα CCTV).

Με τον τρόπο αυτόν, αποκτάτε τη δυνατότητα ελέγχου των καμερών απομακρυσμένα. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο σας ανά πάσα στιγμή.

Οι κάμερες ασφαλείας πλαισιώνονται από την εγκατάσταση ενός καταγραφικού συστήματος, το οποίο σας παρέχει τη δυνατότητα να ανατρέξετε στην μνήμη του και να αναπαράγετε τα καταγεγραμμένα συμβάντα στον χώρο σας. Οι κάμερες (σύστημα CCTV) λειτουργούν ως η απόλυτη δικλείδα ασφαλείας, σε οτιδήποτε συμβεί στον χώρο σας.

Ζητήστε από την εταιρεία μας μια ολοκληρωμένη και οικονομική μελέτη του χώρου σας για την εγκατάσταση ενός συστήματος καμερών. Οι έμπειροι τεχνικοί της TZAVIDIS SECURITY θα σας προσφέρουν την καλύτερη πρόταση συστήματος CCTV με κάμερες έγχρωμες, IP κάμερες ή αναλογικές κάμερες υψηλής ανάλυσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κάμερες Ασφαλείας για την Επιχείρηση

Η εγκατάσταση καμερών ασφαλείας (συστήματος CCTV) στην επιχείρησή σας είναι πλέον αναγκαία εξαιτίας πολλών αιτίων.

Αν αποτελέσετε στόχο κλοπής, ένα σύστημα καμερών ασφαλείας (CCTV) θα ενεργήσει αποτρεπτικά. Έχοντας διασφαλίσει την επιχείρησή σας με ένα κρυφό ή φανερό σύστημα επιτήρησης καμερών, αποκτάτε έναν διαρκή και άγρυπνο φρουρό.

Εκτός της παρεχόμενης δυνατότητας να επιτηρείτε τον χώρο σας ακόμη και όταν βρίσκεστε σε απόσταση, τα προηγμένης τεχνολογίας συστήματα καμερών που θα σας προτείνουμε θα καλύψουν κάθε ανάγκη διασφάλισης του χώρου σας.

Εμπιστευθείτε την TZAVIDIS SECURITY για μια λεπτομερή μελέτη του χώρου σας και την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας. Στόχος μας να διασφαλίσουμε την επιχείρησή σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες άρτιες και τη δυνατότητα υψηλής επιτήρησης της περιουσίας σας.

Εγκατάσταση Καμερών Ασφαλείας (συστήματος CCTV)

Εμπιστευθείτε την TZAVIDIS SECURITY για την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας (συστήματος CCTV) γιατί:

  • Γνωρίζουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα CCTV.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση.
  • Εγκαθιστούμε κάμερες ασφαλείας επώνυμες, αξιόπιστες και πιστοποιημένες.
  • Μεριμνούμε για τα αισθητικά κριτήρια του χώρου σας.
  • Το σύστημα CCTV της TZAVIDIS SECURITY, IP κάμερες, έγχρωμες κάμερες ή Αναλογικές Ψηφιακής Ανάλυσης Κάμερες, αλλά και ο τρόπος εγκατάστασής τους από το υψηλής τεχνογνωσίας και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, συνάδουν πιστά με τις επιταγές για υψηλή τεχνολογία.

Για την TZAVIDIS SECURITY η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος CCTV αποτυπώνεται:

  • Στην πλήρη μελέτη
  • Στον άρτιο σχεδιασμό
  • Στην άριστη ποιότητα της εικόνας
  • Στην πλήρη κάλυψη του εστιασμένου χώρου με τον πλέον ασφαλή και οικονομικό τρόπο
  • Κάμερες Ασφαλείας εγκατεστημένες για σας ασφαλίζουν και όχι για να σας περιορίζουν!

 

Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι ποιότητα ζωής!