Συστήματα Θυροτηλεόρασης

Συστήματα Θυροτηλεόρασης

Στην μονοκατοικία ή πολυκατοικία σας ή και στην επιχείρησή σας, ο έλεγχος της κεντρικής εισόδου,  είναι ο κυριότερος παράγοντας που θα προσφέρει ασφάλεια στην εγκατάστασή σας.

Η Tzavidis security εγκαθιστά έξυπνα, έγχρωμα, τελευταίας τεχνολογίας Συστήματα Θυροτηλεόρασης, ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

Τα τελευταίας τεχνολογίας Συστήματα Θυροτηλεόρασης της Tzavidis security είναι διαφόρων δυνατοτήτων και μεταξύ αυτών παρέχουν:

  • Ενδοσυνεννόηση μεταξύ ορόφων ή δωματίων
  • Video με καταγεγραμμένα τα τελευταία 10 χτυπήματα του κουδουνιού
  • Κωδικό ασφαλείας  για την κεντρική είσοδο
  • Λειτουργία Μνήμης Συστήματος Θυροτηλεόρασης

Η Λειτουργία Μνήμης είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό προσόν σε ένα Σύστημα Θυροτηλεόρασης. Με τη Λειτουργία Μνήμης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την λειτουργία καταγραφής αναπάντητων κλήσεων από την μπουτονιέρα εισόδου. Δηλαδή σε κάθε κλήση επισκέπτη, το μόνιτορ θα καταγράψει βίντεο 16sec με εικόνα και ήχο! Επιστρέφοντας ο χρήστης στην οικία ή την επιχείρησή του, μπορεί να ελέγξει γρήγορα ποια άτομα τον επισκέφθηκαν.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των έμπειρων τεχνικών της Tzavidis security για να θωρακίσετε την ασφάλεια της εγκατάστασής σας με ένα Σύστημα Θυροτηλεόρασης που ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις σας!

Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι ποιότητα ζωής!