Η Εταιρεία

Συστήματα Ασφαλείας Τζαβίδης

Η Tzavidis security είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία διαθέτει άδεια εγκατάστασης λειτουργίας με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση και εμπειρία.

Στόχος μας να σας προσφέρουμε έξυπνες λύσεις, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας για:

  • Συστήματα Συναγερμού
  • Συστήματα Παρακολούθησης CCTV
  • Συστήματα Θυροτηλεόρασης
  • Συστήματα Πυρανίχνευσης
  • Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Η καταρτισμένη και με μεγάλη εμπειρία ομάδα των Ελλήνων τεχνικών μας, θα εκπονήσει την καλύτερη λύση για κάθε σας απαίτηση, αναλαμβάνοντας εντελώς δωρεάν τη μελέτη για τον χώρο που σας ενδιαφέρει.

Τα έξυπνα συστήματα της Tzavidis security, αποβλέπουν στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανταποκρινόμενα στις επιταγές της εποχής για υψηλή τεχνολογία.

Η Tzavidis security είναι μια ελληνική εταιρεία με υψηλή εξειδίκευση. Αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακέραιες λύσεις, χρησιμοποιώντας επώνυμα υλικά σε ανταγωνιστικές τιμές!

Τα έξυπνα συστήματα της Tzavidis security δίνουν τέλος στις τυποποιημένες λύσεις, γιατί είναι σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις σας.

Εμπιστευθείτε την Tzavidis security γιατί η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απαραίτητο αγαθό!

Tzavidis Security

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Επίσημη Αδειοδότηση

H εταιρεία Tzavidis Security διαθέτει ειδική αδειοδότηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία για εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών και καμερών ασφαλείας.

Εγγύηση Ασφάλειας

Παρέχουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας της εγκατάστασης και των εξαρτημάτων. Η πολυετής εμπειρία μας και η εγκατάσταση μόνο επώνυμων, αξιόπιστων συστημάτων ασφαλείας εγγυάται την καλή λειτουργία του συστήματός σας και σας ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας.

Δωρεάν Μελέτη

Καλέστε μας και θα επισκεφθούμε δωρεάν και άμεσα το χώρο σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν τη βέλτιστη λύση ανάλογα με το χώρο, τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Χρειάστηκα συναγερμό πριν λίγο καιρό και σε όσες εταιρίες έψαξα ήταν η πιο αξιόπιστη και με την καλύτερη τιμή. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς στους χρόνους τοποθέτησης και σε οποιαδήποτε απορία είχα ήταν διαθέσιμοι να μου την λύσουν άμεσα. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό που δεν ήξερα είναι ότι έχουν άδεια από την αστυνομία για τοποθέτηση συναγερμού και καμερών ασφαλείας. Τους ευχαριστώ πολύ και τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
-Olga Voidanidou

Επαγγελματισμός, άψογη εξυπηρέτηση και ενδιαφέρον για τον πελάτη είναι μερικά από τα στοιχεία, που θα μπορούσαν να περιγράψουν τη συγκεκριμένη επιχείρηση... Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

-Dimitris Stathis

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, ότι υποσχέθηκαν αυτό και ακριβώς έκαναν. Τα συστήματα που χρησιμοποιούν είναι υψηλής ποιότητας και η τιμή από τις καλύτερες στην αγορά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα η δουλειά τους !!!!

-Γιώργος Κούλογλου

Σπανίζουν στις ήμερες μας οι σωστοί επαγγελματίες, μπράβο σας

-Olga Papadopoulou

Τέλεια δουλειά, ασυναγώνιστες τιμές!!!

-Maria Giannakopoulou

Πολύ καλός επαγγελματίας ο κ. Τζαβίδης με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και την σωστή εγκατάσταση. Τον προτείνω σε όλους.


-Yiannis Miliatsis

Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι ποιότητα ζωής!