Κατηγορίες

Συναγερμοί Σπιτιών

Συναγερμοί Σπιτιών

 

 Σε μία κατοικία, η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού αποτρέπει το ενδεχόμενο διάρρηξής της. 
Το σύστημα συναγερμού στοχεύει τόσο στην ανίχνευση της ύποπτης ανθρώπινης κίνησης όσο και στην ειδοποίηση των αρχών.

 

Ένα σύστημα συναγερμού κατοικίας αποτελείται από την κεντρική μονάδα του συναγερμού, το πληκτρολόγιο, τους αισθητήρες περιμετρικής προστασίας, τους αισθητήρες κίνησης εσωτερικού χώρου, καθώς και την σειρήνα του συστήματος.
 

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού έχει ως βασική προϋπόθεση την μελέτη του χώρου σας, γιατί οι ανάγκες κάθε κατοικίας είναι μοναδικές!
Γι’ αυτό και στην TZAVIDIS SECURITY, η πρώτη μας κίνηση είναι η απολύτως δωρεάν μελέτη της κατοικίας σας και των απαιτήσεών σας. Αυτός είναι ο τρόπος να αντιστοιχήσουμε την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία της δικής σας προστασίας, προτείνοντας ένα σύστημα συναγερμού, το οποίο  θα σας προστατεύει και να σας διασφαλίζει από κάθε κακόβουλη ενέργεια.

 

Στην TZAVIDIS SECURITY το σύστημα, που θα χρησιμοποιήσουμε για τον συναγερμό σας θα είναι όχι μόνο επώνυμης κατασκευής, αλλά και αξιόπιστο και εγγυημένο και διεξοδικά ελεγμένο  από τους έμπειρους και με εξαιρετικά υψηλή τεχνογνωσία τεχνικούς μας.  
 

Στην TZAVIDIS SECURITY το σύστημα συναγερμού σας, θα έχει τη δική σας υπογραφή, γιατί θα είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις και ταυτόχρονα προσαρμοσμένο στα δικά σας οικονομικά μέτρα, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και με υψηλά αισθητικά κριτήρια!
 

Επιλέγοντας την TZAVIDIS SECURITY, επιλέγετε έναν σίγουρο προσωπικό σύμβουλο ασφαλείας!
 

Επιλέγοντας ένα σύστημα ασφαλείας από την TZAVIDIS SECURITY, επιλέγετε έναν διασφαλισμένο και προστατευμένο τρόπο ζωής για εσάς και την οικογένειά σας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας 

Τηλ: 2105053341
KIN: 6977313383
E-mail
: tzavidis@yahoo.gr