Κατηγορίες

Θυροτηλεόραση

Θυροτηλεόραση

 

Στην μονοκατοικία ή πολυκατοικία σας ή και στην επιχείρησή σας, ο έλεγχος της κεντρικής εισόδου,  είναι από τις βασικότερες απαιτήσεις

Η Tzavidis security εγκαθιστά  έξυπνα σύγχρονα έγχρωμα Συστήματα Θυροτηλεόρασης, ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

Τα τελευταίας τεχνολογίας Συστήματα Θυροτηλεόρασης της Tzavidis security είναι διαφόρων δυνατοτήτων και μεταξύ αυτών παρέχουν:

Ενδοσυνεννόηση μεταξύ ορόφων ή δωματίων
Video με καταγεγραμμένα τα τελευταία 10 χτυπήματα του κουδουνιού
Κωδικό ασφαλείας  για την κεντρική είσοδο
Λειτουργία Μνήμης Συστήματος Θυροτηλεόρασης
Στο  Σύστημα Θυροτηλεόρασης, εξαιρετικά σημαντικό προσόν ενός είναι η λειτουργία μνήμης. Κατ΄αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την λειτουργία καταγραφής αναπάντητων κλήσεων από την μπουτονιέρα εισόδου. Σε κάθε δηλαδή κλήση επισκέπτη, το  μόνιτορ θα καταγράψει βίντεο 16sec με εικόνα και ήχο! Επιστρέφοντας, λοιπόν, ο χρήστης στην οικία ή την επιχείρησή του, μπορεί να ελέγξει γρήγορα ποια άτομα τον επισκέφθηκαν.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των έμπειρων τεχνικών της Tzavidis security,  για να θωρακίσετε την ασφάλειά σας με ένα Σύστημα Θυροτηλεόρασης, που ανταποκρίνεται  στις απαιτήσεις σας.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας 

Τηλ: 2105053341
KIN: 6977313383
E-mail
: tzavidis@yahoo.gr

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.