Κατηγορίες

Ενσύρματοι Συναγερμοί Σπιτιού Εγγυημένης Ασφάλειας

 

Η εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος συναγερμού, προϋποθέτει την ύπαρξη  εγκατεστημένης καλωδίωσης συναγερμού και έτσι  επιτρέπει την εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος συναγερμού, το οποίο θα ασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας άρτια τα υψηλά αισθητικά κριτήρια του χώρου σας. 

Στην Tzavidis security το σύνολο των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε για το σύστημα συναγερμού σας θα είναι όχι μόνο επώνυμων κατασκευαστών, πιστοποιημένα και αξιόπιστα, αλλά και διεξοδικά ελεγμένα  έναντι δολιοφθοράς από τους έμπειρους  και με υψηλή τεχνογνωσία τεχνικούς μας. 

Στην TZAVIDIS SECURITY το σύστημα συναγερμού σας, θα έχει τη δική σας υπογραφή, γιατί θα είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις και ταυτόχρονα προσαρμοσμένο στα δικά σας οικονομικά μέτρα, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και με υψηλά αισθητικά κριτήρια!

Ασφαλιστική και απαραίτητη προϋπόθεση ασφαλείας του Συστήματος Ασφαλείας σας,  όλο το 24ωρο, είναι το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Για να είστε σίγουροι ότι έχετε πάντα έγκαιρη και άμεση  ενημέρωση, συνδέστε το Σύστημα Συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα ενεργήσει άμεσα, αφού λάβει αμέσως το σήμα παραβίασης, στο οποίο θα αναφέρεται διεξοδικά το σημείο της παραβίασης και οι έμπειροι χειριστές του θα ενημερώσουν στο λεπτό την Άμεσο Δράση προκειμένου να αποτρέψουν τη διάρρηξη και να προστατέψουν την περιουσία σας.

Η σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι  απαραίτητη προϋπόθεση σε περίπτωση σύναψης ασφαλιστήριου συμβολαίου με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για προστασία από διάρρηξη, φωτιά, κλοπής εμπορεύματος.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας 

Τηλ: 2105053341
KIN: 6977313383
E-mail
: tzavidis@yahoo.gr

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.