Κατηγορίες

Ενσύρματος Συναγερμός Επιχείρησης

 

Το ενσύρματο σύστημα συναγερμού είναι η καταλληλότερη λύση για την προστασία του χώρου σας, αν υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, διασφαλίζει την προστασία του χώρου σας,  εφόσον συνδέεται με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Με την σύνδεση του συστήματος ασφαλείας σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, κάθε σήμα, που εκπέμπει ο συναγερμός σας φθάνει ταχύτατα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων, όπου εξειδικευμένο προσωπικό το επεξεργάζεται και αναλύει τάχιστα άν το σήμα οφείλεται σε προσπάθεια δολιοφθοράς του συστήματος ασφαλείας σας, ή άν ο συναγερμός σας έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.  Το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα λάβει ξεχωριστό σήμα για κάθε περίπτωση, ώστε να προχωρήσει ακολούθως στις απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε το Σύστημα Ασφαλείας σας  να είναι πάντα θωρακισμένο και αποτελεσματικό!

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι η ασφαλιστική δικλείδα και ο ακοίμητος φρουρός του Συστήματος Ασφαλείας σας όλο το 24ωρο.

 

Η TZAVIDIS SECURITY αναζητώντας πάντα την απόλυτη προστασία στην ασφάλειά σας, πρωτοπορεί και σας προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία: Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας!

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων σας παρέχει τη δυνατότητα οπτικής επιβεβαίωσης εικόνας  ως Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας!

To Κέντρο Λήψης Σημάτων (& Εικόνας) σε συνδυασμό με το εγκατεστημένο στο χώρο σας Σύστημα Συναγερμού, επιβλέπει και προστατεύει τον χώρο σας.

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.